Arkadaşınıza önerin.

Köpek, milli boksörü nakavt etti
Köpek, milli boksörü nakavt etti 25/9/2011-06:14

Teper, bir Alman köpeği tarafından saldırıya uğrayınca, Teper’in 14 Ekim’de yapacağı maç iptal oldu.

Ağırsıklet milli boksör gurbetçi Erkan Teper evinin önündeyken bir Alman çoban köpeği tarafından saldırıya uğradı. köpek saldırısı nedeniyle Teper'in 14 Ekim'de yapacağı maç da iptal edildi.

Baldırının üst kısmından et parçası koparan köpek, gelecek vaat eden genç boksörün yaralanmasına ve dolayısıyla antrenmanlarına ara vermesine neden oldu.

Köpek saldırısı Teper'in 14 Ekim'de yapacağı maçın iptal edilmesine yol açtı. Konu hakkında İHA'ya açıklamalarda bulunan başarılı boksör Erkan Teper, "Ahlen'deki evimden çıkarak antrenman için Stuttgart'a gitmek üzereydim. Komşumuzun köpeği bir anda bana saldırarak bacağımın üst kısmını ısırdı ve oradan bir et parçası kopardı. Hemen hastaneye giderek tedavi yaptırdım. Doktorlar bir süre antrenman yapamayacağımı ve önümüzdeki maça çıkamayacağımı bildirdiler. Açık olan yaraya dikiş atmadılar, çünkü iltihap kapar düşüncesi vardı, ancak buna rağmen iltihaplanıyor sürekli olarak. Menajerim ve ben köpeğin sahibinden davacı olduk ve olayla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde öğreneceğiz" dedi.


Milli Boksör Erkan Teper


ASKERİ BOKSTA DÜNYA ŞAMPİYONU



Başarılı Türk boksör Erkan Teper'in gelecekte Klitscko kardeşlerle dövüşme ihtimali ve dünya şampiyonluğuna yükselme şansı boks otoriteleri tarafından sürekli olarak vurgulanıyor. Teper amatör bokstayken 2006 Almanya şampiyonluğu ve 2008 Dünya Askeri Boks şampiyonluklarının yanı sıra birçok uluslar arası başarıları bulunuyor.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net