Arkadaşınıza önerin.

Müthiş Transfer İddiası
Müthiş Transfer İddiası 02/12/2010-07:34
 Beşiktaş Logo  Almeida

 

Guti ve Quresma gibi iki yıldıza rağmen ligde istediği başarıyı yakalaşamayan Beşiktaş devre arasında kadrosunu iki yabancı oyuncuyla güçlendirmek istiyor. Siyah beyazlıların Manuel Fernandeçz ile kiralık olarak anlaştıkları belirtilirken eski yönetici Celalettin Kolot, Beşiktaş'ın Almeide ile anlaştığını söyledi.

Eski Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada yönetimin Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida'yla anlaştığını belirterek, "Bana göre Beşiktaş, Hugo Almeida'yı bitirdi. Zaten son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza aldı ve ilk yarının son 3 haftası forma giyemeyecek. Devre arasında Beşiktaş'a gelir. Buna kesin gözüyle bakabiliriz" dedi.

ALMEIDA, BOBO GİBİ BİR SANTRAFOR

"Almeida'nın menajerinin de Fernandez'in menajeri Jorge Mendez olması bu transferi kolaylaştırıyor" diyen Kolot, "Quaresma ve Fernandez ile birlikte Beşiktaş'a faydalı olur. W.Bremen'de güzel goller attı. Kuvvetli bir futbolcu; ama Beşiktaş'ın tam santraforu değil. Bobo gibi bir santrafor Raul gibi değil. Rakibi bozan, kafa toplarına iyi yükselen bir futbolcu. Faydalı olur Beşiktaş'a; ama umarım maliyetleri çok yüksek değildir" şeklinde konuştu.

FERNANDEZ İÇİN 830 BİN AVRO, SATIN ALMA OPSİYONU 3 BUÇUK MİLYON AVRO

6 aylığına kiralık olarak alınan Manuel Fernandez, Beşiktaş'tan 830 bin Avro alacak. Fernandez'in sezon sonu satın alma opsiyonu da alındı. Portekizli futbolcu iyi performans gösterirse, Beşiktaş, Valencia ile yaptığı anlaşma uyarınca, 3 buçuk milyon Avro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alabilecek. Valencia, Fernandez'i 2006 yılında Benfica'dan 15 milyon Avro bedelle satın almıştı. (ZAMAN)

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net