Arkadaşınıza önerin.

Predatörler Türkiye'ye geliyor
Predatörler Türkiye'ye geliyor 24/9/2011-04:21

ABD'nin Irak'taki insansız hava araçları olan predatorler İncirlik'e geliyor. CNN Türk'ün haberine göre ABD ve Türkiye prensipte anlaştı.

Predator insansız uçakları iki yetkili tarafından kontrol ediliyor. Biri uçağın pilotluğunu yaparken diğeri ise istihbarat faaliyetleri için görüntü alıyor. Uçak üç işleve sahip: Hedefi tespit etme, takip etme ve imha etme.

Predatör Türkiye

Türkiye, İsrail ile yaşanan kriz yüzünden Heron'ların yerine koyacak başka insansız hava araçlarına yönelmişti. ABD ordusunun elinde bulunan predatorlar, Heron'lardan farklı olarak sadece gözlem yapmakla yetinmiyor, buldukları hedefleri füze ile vurma yeteneğine de sahipler.

BM toplantıları için New York'ta bulunan Başbakan Erdoğan, Obama ile yaptığı ikili görüşmede predatorlar konusunu da gündeme getirmişti. Erdoğan ABD'den Irak'taki predatorları istemişti.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net