Arkadaşınıza önerin.

Rusya da Akdeniz'e iniyor
Rusya da Akdeniz'e iniyor 30/9/2011-14:14


Akdeniz çevre ülkelerinde yaşanan rejim değişimi ve jeopolitik dalgalanmalar nedeniyle Rusya Akdeniz'e savaş gemisi indirme kararı aldı.
Rusya'nın Kuzey Filosu'na bağlı gemilerin yaklaşık bir ay sonra savaşa hazır donanımla üç aylığına Akdeniz sularında bulunacakları bildirildi. Rus donanmasının Akdeniz'de savaşa hazır olarak bulunma sebebinin boy gösterecek olması Suriye'deki gelişmelere bağlanıyor.

Rus basınının haberine göre, hazırlanan Akdeniz seferi göstermelik geziden ziyade güç gösterisi amacı taşıyor. Sefere çıkacak beş savaş gemisinin başında Rusya'nın elinde bulundurduğu yegane uçak gemisi "Amiral Kuznetsov" olacak.

Amiral Kuznetsov Rusya Savaş Gemisi


Rus savaş gemileri Atlantik üzerinden Cebelitarık boğazını geçerek 19 Kasım tarihinde Akdeniz'e giriş yapmış olması bekleniyor.

Rusya'nın BM Büyükelçisi Vitaliy Çurkin, Moskova'nın BM Güvenlik Konseyi gündemine getirilecek herhangi bir Suriye kararını veto edileceğini söylemişti. Kremlin'den yapılan ikinci açıklamada ise Moskova'nın Suriye yönetimine ülkede asayiş ve düzeni sağlama
konusunda yardımcı olacağı dile getirilmişti.

Kaynak: Sabah

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net