Arkadaşınıza önerin.

Türk Bayrağı'ndan kaçırdılar
Türk Bayrağı'ndan kaçırdılar 01/12/2010-21:17

Wikileaks'e göre, Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin hışmından korkan danışmanları, Eyfel'deki Türk bayrağını görmesin diye rotasını değiştirmişler...
Dünyanın önde gelen basın yayın kuruluşları, Wikileaks’ten sızdırılan belgeleri ard arda yayımlıyor.
Son olarak İngiliz Guardian gazetesi, Paris’teki Amerikalı diplomatların Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’e ilişkin Washington’a gönderdikleri mesajları aktardı.

Eyfel Kulesi Türk Mevsimi

Belgelerin öne çıkardığı en dikkat çekici tespit, bakanlar ve personelinin Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’den ciddi şekilde korkuyor olmaları...

Amerikalılar Sarkozy’e ilişkin olarak, "Eşinden ayrıldıktan sonra Sarkozy daha da sinirli hale geldi. Bu durum Fransa liderinin karanlık yüzünü daha da ortaya çıkardı yorumu" yapılıyor.

Ve bu durum akıl almaz bir örnekle anlatılıyor.

ABD’nin Paris Büyükelçisi Charles Rivkin’in 4 Aralık 2009’da ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’a gönderdiği gizli kriptoya göre, Sarkozy’nin Türk bayrağı renklerine bürünmüş Eyfel Kulesi’ni görmemesi için bulunduğu uçağın rotası değiştirilmiş...

Fransa’daki Türkiye mevsimi etkinlikleri sırasında Paris’in sosyalist belediye başkanı Bertrand Delanoe’nin öncülüğünde Eyfel kulesi ışıklandırmalar kullanılarak kırmızı-beyaza büründürülmüştü.

Gazete, Wikileaks sızıntısının Fransa Cumhurbaşkanı’nın Türkiye karşıtlığını bir kez daha ortaya koyduğunu ve yaşananların oldukça tuhaf olduğu yorumunu da yaptı.

(TRT)

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 9 Yorum Yapıldı

RUH

arkadaşlar salak mısınız? bayrağımız eyfelin üzerinde resmen tüm avrupaya ben buradayım ve benı avrupadan çıkartamayacaksınız diye meydan okuyor. bizimkilerde saygısızlık bu diyor.bayrağımız oraya laik deil diyor.bir gün o topraklar bizim olursa ayfel kulesi yine ve hep böyle gözükecek.


19/6/2012-16:48

umut

bizi iyi düşünmüşler :laughing: :laughing: :laughing:teşkürler :smile: :wink: :wink: :smile: :wink: :smile: :wink: :smile: :wink:


05/6/2012-11:16

zeynep

Bayragimiz bu demir yignina layik degil ama yine de guzel :smile:


25/5/2012-18:52

defne ılıca

al bayrağımızın orda ne işi var:)
güzel olmuş ama saygısızlıktır



24/5/2012-18:55

meri

bence çok güzel :tongue: fakat o ay yıldız bizim al bayrağımızın sembolleri (AY ve YILDIZ) :sad: :angry:


12/1/2012-16:18

ecem

:smile


27/4/2011-03:41

Emmanuel

Les Passants des Triologé Sarkozy l'd'accord.


10/4/2011-20:30

yok

Buda TüRkLeRe veRdikLeRi önem :laughing: :wink:


09/3/2011-02:14

adsız

:angry: sarkozye kaldıysak ooo :) :smile:


16/2/2011-03:02

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net