Arkadaşınıza önerin.

İsrail:ABD Türk Ordusunu Desteklesin
İsrail:ABD Türk Ordusunu Desteklesin 01/12/2010-16:29
 Genel Kurmay Başkanlığı

31 Aralık 2007 tarihli belgede, MOSSAD Başkanı Dagan, toplantı yaptığı ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Burns’ten Washington’ın orduyu desteklemesini istiyor: TSK İslamcıları durdurabilir.

31 Ağustos 2007 tarihli bir belgede, aynı yılın 17 ağustos günü İsrail gizli servisi Mossad’ın Başkanı Meir Dagan ile ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Burns arasında yapılan toplantının tutanağı görülüyor. Toplantıda iki yetkilinin Ortadoğu’daki son durumu ele aldıkları ve özellikle İran konusu üzerinde durdukları anlaşılırken tutanağa göre Dagan, Burns’e Türkiye’ye baktığı zaman ülkedeki İslamcıların giderek ivme kazandıklarını gördüğünü söylüyor. Belgede, “Dagan burada sorulması gereken esas sorunun, kendisini Türkiye’nin laik kimliğinin savunucusu olarak gören ordunun bu duruma daha ne kadar sessiz kalacağı olduğunu” ifade ediyor. Dagan, ABD’nin Türk ordusuna destek vererek İslamcıların yükselmesinin engellenmesini istiyor. (TARAF)

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net