Arkadaşınıza önerin.

Süper Kupa Fenerbahçe'nin!
Süper Kupa Fenerbahçe'nin! 20/11/2010-08:06

fenerbahçe acıbadem

Bayanlar Voleybolda Süper Kupa'yı Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u 3-1 yenen Fenerbahçe Acıbadem kazandı.

SALON: Burhan Felek
HAKEMLER: Ümit Sokullu, Nurper Özbar

FENERBAHÇE ACIBADEM: Eda, Naz, Ergül, Chachkova, Skowronska, Osmokrovic (Nihan, Çiğdem)
VAKIFBANK GÜNEŞ SİGORTA TÜRK TELEKOM: Özge, Gözde, Bahar, Glinka, Nikolic, Poljak (Gizem, Nilay, Seray, Güldeniz, Melis)

SETLER: 25-22, 22-25, 25-12, 25-17
SÜRE: 99 dakika (26, 27, 22, 24)

Voleybolda Bayanlar Süper Kupa maçında Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u 3-1 yenen Fenerbahçe Acıbadem, ikinci kez kupanın sahibi oldu.

Birinci sete Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom iyi başladı ve Glinka'nın servisleri ile 4-1 öne geçti. Fenerbahçe Acıbadem ise Skowraonska ile 6-6 da eşitliği sağladı. Nikolic'in sayısı ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ilk teknik molayı 8-7 önde geçti. Sarı-lacivertli takım etkili servis atarak ikinci molayı 16-9 önde kapatmayı sağladı. Fenerbahçe Acıbadem etkili oyununu devam ettirince Chachkova'nın sayıları da sonucu getirdi. Seti Fenerbahçe Acıbadem 25-22 kazanarak skoru 1-0 yaptı.

İkinci set, Fenerbahçe Acıbadem'nin etkili oyunu ile başladı ve Osmokrovic'in sayılarıyla da ilk teknik molayı 8-6 önde geçti. Fakat yaptığı basit hatalar sonrası Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Poljak ile bulduğu sayılarıyla skoru 15-15'de eşitledi. İkinci teknik molayı da 16-15 önde geçti. Sarı-kırmızılı ekip hücumda etkisi sürdürünce seti 25-22 kazanarak skoru eşitledi: 1-1

Üçüncü set karşılıklı sayılarla sürdü. İlk teknik molayı 8-6 Fenerbahçe Acıbadem önde geçti. Etkili servisler atarak rakibin oyun düzenini bozunca, Osmokrovic'in sayıları da ikinci teknik molaya 16-7 açık ara girmesini sağladı. Setin sonuna kadar üstünlüğünü devam ettiren sarı-lacivertli ekip 25-12 kazanıp, skoru 2-1 yaptı.

Dördüncü sette Fenerbahçe Acıbadem, Chachkova'nın sergilediği üstün oyun sonunda ilk teknik molaya 8-4, ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Osmokrovic'in köşeden smaçları sayı üretince sarı-lacivertli takım bu seti de 25-17 kazanarak, maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı ve üst üste 2. kez Süper Kupa'yı müzesine götürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net