Arkadaşınıza önerin.

iGO Primo App Turkey Edition
iGO Primo App Turkey Edition 17/4/2014-23:13

Asla kaybolma / Never get lost
- Dr. Abdulilah ECE

iGO Primo App Turkey Edition

   ABECE Puanı : Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yarım Yıldız  
 Geliştirici : NNG Global  Services Kft.
 Kategori :  Navigasyon
 Versiyon : 9.10.25.359330
 Boyut : 603 MB
 İnceleme :  iPhone 5
 iOS  iOS İndir   45,99 Türk Lirası TLÜzgün

 

Resmi adıyla iGO primo app Turkey Edition, içerdiği Başarsoft haritasıyla, belki de en çok rağbet gören ve kullanıcılarını en az hayal kırıklığına uğratan navigasyon uygulamasıdır. Sunduğu haritayı ve sesli yönlendirme özelliğini aylık veya yıllık ücret ödemeden tek bir ödeme ile ömür boyu lisanslı kullanabilirsiniz. Her ülkeye özel versiyonları olmasının yanında birçok ülkeyi kapsayan  bölgelere özel versiyonları da uygulama marketlerinde mevcut.

 

iGO primo app Turkey Edition 1 iGO primo app Turkey Edition 2

 

Harita & Navigasyon

Bir navigasyon uygulamasının kuşkusuz en önemli özelliği içerdiği haritadır. iGO primo app Turkey Edition, en gelişmiş ve en ayrıntılı harita sağlayıcısı  olan Başarsoft'un haritasını kullanmaktadır. Normal iki boyutlu harita görünümü dışında üç boyutlu görünümü de mevcut. Özellikle büyük şehirler için rakiplerine oranla daha zengin üç boyutlu binalar ve görseller navigasyon haritasında yer almaktadır. Haritada çok geniş bir POI veri tabanı bulunmaktadır. Haritada bu geniş POI'ler içinde boğulmamak için ayarlardan harita üzerinde görmek istediğiniz POI çeşitlerini seçebiliyorsunuz. Türkiye için canlı trafik bilgilerini bir yıl ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Bu süre sona erdiğinde yıllık abonelik ücreti yaklaşık 28 liradır.

 

iGO primo app Turkey Edition 3

 

Navigasyon internet bağlantısına gerek duymaz. Sadece geçerli bir GPS sinyali gerektirir. Sesli yönlendirme desteği sağlamaktadır. Kolayca rota belirlemenin yanında alternatif rota seçeneği sunmaktadır. Haritanın sol alt köşesindeki ikona tıkladığınızda "Temel", "Özel" ve "Tümü" şeklinde üç kısımdan olışan geniş bir seçenek/ayar menüsü vardır. İstediğiniz yere gitmek için "Bul" veya "Rota Oluştur" seçeneklerden birini kullanabilirsiniz. Burada ise üç ana kısım mevcuttur. "Adres Bul" kısmından gideceğiniz yerin adresini yazabilirsiniz. "Önemli Noktalar" kısmından POI seçebilirsiniz. Bir diğer seçenek te "Here Places Search" (here yerel arama). Google yerel aramanın kaldırılmasıyla yerine ücretsiz kullanabileceğiniz bu özellik geçmiştir. Bu özellik malesef internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır. Bu üç ana seçeneğin dışında "Favoriler ve İrtibatlar", "Geçmiş veya "Diğer" butonuna tıkladığınızda önümüze çıkan "Harita Üstünde Bul", "Koordinat" veya "Resim" seçeneklerinden de gideceğiniz yerin rotasını belirleyebilirsiniz. Adres veya POI yazarken kendine özgü klavyesi olduğundan zorluk çekilebilir. "ABC", "QWERTY" ve "AZERTY" şeklinde üç farklı klavye seçilebilir.

 

iGO primo app Turkey Edition 4 iGO primo app Turkey Edition 5

 

Ekstra Özellikler

iGO primo app Turkey Edition, Mekke'yi gösteren bir pusula sunmanın yanında size en yakın camiyi de gösterebilmektedir.

Navigasyonda kullandığınız aracı, aracın yakıt türü, maksimum hızı gibi birçok ayarlarla oynayıp size en uygun navigasyonu seçebilirsiniz. Ayrıca "Ayarlar-->Gelişmiş Ayarlar" kısmındaki "Konum gecikme düzeltmesi", size en doğru konumunuzu ayarlayabilmenize olanak tanımaktadır.

Araç navigasyonu dışında yaya navigasyonu imkanı da bulunmaktadır. Navigasyonda kullanılan ok işaretinden sıkılanlar için "Tatil Araba Modeleri" kısmından ok yerine spor bir araba, insan figürü, kardan adam gibi birçok simge kullanarak navigasyonu daha da eğlenceli bir hale getirebilirsinz :) .

Menu kısmından “Gezi Monitörü”, "Günlük Koleksiyonu" kısımları da navigasyonlarınız hakkkında size bilgi verebilmektedir.

 

iGO primo app Turkey Edition 6 iGO primo app Turkey Edition 7

 

Artı  Artıları Eksi  Eksileri Sonuç Beğen

Nokta  Gördüğümüz en ayrıntılı harita sağlayıcısı olan Başarsoft haritası  kullanması

Nokta  Geniş POI ve 3D bina sayıları,

Nokta  Gerek konum düzeltmesi, gerekse de ok simgesi gibi özelleştirilebilir  birçok seçenek sunması.

Nokta  Trafik gibi özelliklerinden ilk yıl dışında yıllık ücret talep  etmesi,

Nokta  HERE places search özelliğinin internete ihtiyaç duyması.

Nokta  İlk başlarda kullanımı zor gelse de çok ayrıntılı harita ve geniş POI  seçenekleriyle cebinizde bulunmasını tavsiye ederiz.


EtiketlerEtiketler: iGO primo app Turkey Edition İnceleme / Review,iGO Navigasyon,OfflineiOS / Android navigasyon uygulama
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net