Arkadaşınıza önerin.

Sygic Navigasyon Türkiye
Sygic Navigasyon Türkiye 22/3/2014-20:15

Tek fiyata ömür boyu, navigasyondan öte / Lifetime for one price, more than navigation
- Dr. Abdulilah ECE

Sygic Türkiye Çevrimdışı Navigasyon

   ABECE Puanı : Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Boş Yıldız  
 Geliştirici : Sygic a.s.
 Kategori : Navigasyon
 Versiyon : 13.4.1
 Boyut : 491 MB
 İnceleme : iPhone 5
 iOS iOS İndir   Android Android İndir
 44,99 Türk Lirası TLÜzgün  Ücretsiz Dene

 

Sygic, en popüler navigasyon uygulamaları arasına ismini yazdırmayı başarmıştır. Üstelik aylık veya yıllık ücret ödemeden tek bir ödeme ile ömür boyu lisanslı kullanabiilrsiniz. Hem de tüm özellikleri açık bir şekilde ücret vermeden 7 gün denemeniz de mümkün. Deneme sürümü için Sygic All Regions uygulamasını yükleyip ayarlardan Türkiye haritasını indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun dışında da her ülkeye özel versiyonları mevcut. Lisanslı tam sürüm uygulama için Sygic Türkiye'yi kurmanız gerekmektedir.

 

Sygic Navigasyon 1 Sygic Navigasyon 3

 

Harita & Navigasyon

Sygic Türkiye, TOMTOM haritalarını kullanıyor. Normal harita görünümü dışında kolay yönlendirmeye yardımcı üç boyutlu şehir ve manzara görünümü mevcuttur. Özellikle büyük şehirler için üç boyutlu binalar ve görseller navigasyona renk katmaktadır. Haritalarda geniş bir POI veri tabanı bulunmaktadır. Gerek hız limitlerini gerekse de hız kameralarını da göstermektedir. TOMTOM haritaları her ne kadar meşhur ise de özellikle küçük yerleşim birimleri için yetersizdir. Temennimiz harita sağlayıcısını Başarsoft ile değiştirmesidir.

 

Sygic Navigasyon 2

 

Navigasyon internet bağlantısına gerek duymaz. Sadece geçerli bir GPS sinyali gerektirir. Sesli yönlendirme desteği sağlamaktadır. Kolayca rota belirlemenin yanında alternatif üç rota seçeneği sunmaktadır. İstediğiniz yere gitmek için "Git" menüsünün altında çeşitli seçenekleri kullanabilirsiniz. Gerek adres veya POI'den, gerek geçmişten, gerekse de GPS koordinatlarından rota belirleyebilirsiniz. Ayrıca önceden çekilmiş ve telefonunuzda bulunan herhangi bir fotoğrafı seçerek, o fotoğrafın meta verisindeki konum bilgisi kullanılarak sizi fotoğrafın çekildiği yere götürür.

 

Sygic Yaya Navigasyon

 

Ekstra Özellikler

Sygic, bulunduğunuz konuma göre namaz vakitlerini çeşitli kaynaklara göre sunmaktadır. Namaz vakitlerini hesaplamada varsayılan yöntem Mısır Araştırma Yetkili Makamı'dır. Bunun yanında Ithna Ashari, İslam Bilimleri Üniversitesi Karaçi, Kuzey Amerika İslam Topluluğu, Müslüman Dünyası Cemiyeti ve Umm al-Qura Mekke yöntemlerinden birini de seçebilirsiniz.

Araç navigasyonu dışında yürüyüş ve keşif için yaya navigasyonu imkanı da bulunmaktadır.

Menu kısmından “Seyahat Defterim”'e girince bugüne kadar uygulamayı ne zaman ve ne kadar kullandığınız ile ilgili bölüm yer akmaktadır. Bu tarihlerden birine tıklayınca da bu tarihte uygulamayı kaç km boyunca, ne kadar süre kullandığınız, ortalama kullanımda ne kadar hız yaptığınız gibi ayrıntılı garifik önünüze serilmektadir.

 

Sygic Navigasyon 4 Sygic Navigasyon 4

 

 

Artı Artıları Eksi Eksileri Sonuç Beğen

Nokta Bir defa ücret ödeyince ömür boyu sesli navigasyon ve ücretsiz harita güncellemeleri sunması

Nokta Çoklu POI seçimi, konuma bağlı namaz vakitleri, geçmiş seyahat ayrıntıları gibi ekstra özellikleri olması

Nokta Bize göre en başarılı harita olan Başarsoft haritaları yerine, özellikle küçük yerleşim birimleri için yetersiz olan TOMTOM haritaları kullanması.

Nokta Tek fiyata ömür boyu güncel navigasyon sunması ile Sygic, Navigasyon dünyasına adını başarıyla yazdırmıştır.


Etiketler Etiketler : Sygic Türkiye Navigasyon İnceleme / Review, Offline iOS / Android navigasyon uygulama
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları ABECEM NET'e aittir. Alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.




Habere Yapılan Yorumlar Toplam 0 Yorum Yapıldı

Yorum Ekle

İfadeler (Göz Kırpmalar):


Güvenlik Resmi
Yukarıdaki kodu giriniz:

| Beni Unut
  alkis anons bravo bye cok-mutlu dil-cikarma dil-cikarma-2 donma dusunceli goz-kirpma gulmekten-yikilmak ha-ha-ha hasta keyifli kizma nanik oh-be pis-pis-gulme sasirmak saygilar selam tesekkur teslim uyku zafer 
Manset


ECE Research


Spor



Gündem




Tüm Haberler için tıklayınız


Copyright © ABECE Web Hizmetleri: https://www.abecem.net